Ample dining space options come rain or shine

Bicester Road is on the edge of Richmond, London and most of the houses are terrace or semi-detached. The Roald Dahl Children’s Gallery and the Waterside Theatre are located there. The town is acknowledged as the Paralympic Games’ spiritual birthplace. This area consists predominantly of detached houses, bringing us to our renovation of this Bicester Road property.

Open plan kitchen

With wrap-around built-in cupboards preserving an airy and free-flowing vibe, the kitchen is entirely open-plan. The glass finish on the kitchen cabinets gives the room a clean, modern appearance, and the hardware adds the perfect finishing touch to the traditional appearance of the cabinetry. The skylights are fantastic functional improvements that offer an additional layer of light and enhance the kitchen’s looks.

Bathroom solutions

The bathroom has beautiful tiles and a simple design. A spa-like experience is created by a tiled shower seat bringing convenience and aesthetics together.

Dining, entertaining or relaxation

The patio flows directly from the kitchen linking cooking and entertaining. It is deliberately and properly extending the living space to the outside and garden.