Mindblowing sliding doors and wooden floor allow the sun to pour in like honey

The Alders, located in West Wickham. This great double-story extension is added to a country-style freestanding house. The extension in the back has been carefully designed to match the same red-faced brick look and feel of the existing house.

Opening up the living room

A sweeping view of the back garden is now connecting the inside and outside of the house. A black framed folding sliding door allows entertainment and connection to the garden in the summertime and, during cooler times, brings plenty of natural light into the living space. The construction without any obstructing vertical poles is an absolutely eye-catching feature.

Natural light

A new upstairs bathroom and bedroom are part of the refurbishment. The bedroom has ample natural light because of two glass doors opening to the garden. The bathroom features a freestanding bath on a wooden frame, bringing the connection between downstairs and upstairs back together with grey tiling and sleek finished cabinetry, granite look tiles, and plenty of natural light.